mobile hero image

Senior Purchaser (Danish)

Senior Purchaser

Har du lyst til at arbejde med strømlining og udvikling af en leverandørportefølje, så der sikres stabile og rettidige leverancer i korrekt kvalitet og til den rigtige pris? Dette kan du få hos The Army Painter i Skanderborg: en prisvindende dansk virksomhed og den største uafhængige producent på markedet af maling og andre hobbyprodukter til wargaming, brætspil og rollespil.

Specialistfunktion med masser af ansvar
Du udarbejder en sourcing-strategi sammen med COO’en og Head of Production, der både rammer current state, men også rummer plads til vores fantastiske vækstrejse og ambition om at være de bedste inden for branchen. Det er denne strategi, som dit daglige arbejde skal understøtte.

Derfor vil du have fokus på overvågning, udvikling og risikoafdækning af vores leverandørportefølje, herunder second sourcing strategi samt vores tilgang til bæredygtighed.

Dette indebærer også prisforhandlinger og indgåelse af aftalegrundlag med leverandører for derigennem at sikre optimale samhandelsbetingelser.

Du får et stort samarbejde med vores passionerede produktudviklingsteam ift. nye/alternative leverandører og materialer, udvikling af prototyper, tests og kvalitetskrav samt prisniveauer osv. I samme genre vil også være det førnævnte fokus på bæredygtighed inden for bl.a. emballage og transport.

Derudover består jobbet af opgaver, der sikrer god og korrekt dokumentation:

  • Formidle og sikre vedligeholdelse af prisændringer på alle indkøbte varer
  • Bistå med identifikation og fastlæggelse af relevante KPI’er
  • Effektivt og dækkende dokumentationsgrundlag, der beskriver sourcing- og indkøbsopgaver
  • Udfærdigelse af skabeloner for kontraktgrundlag.

Du vil selvfølgelig også få et naturligt samarbejde med vores indkøber, der varetager især det operationelle indkøb. Vi forventer, at du kan tage over på kritiske indkøbsopgaver i mindre omfang ved din kollegas fravær.

Talent for købmandskab, analytisk tilgang og vedholdenhed
Dit talent for købmandskab er ikke til at tage fejl af, og din forhandling med leverandører sker på en konstruktiv måde, så strategiske partnerskaber opnås. Du har gåpåmod, og du evner selv at drive projekter, hvor du skal udfordre det velkendte, ligesom du kan stå fast, når det kræves.

Din generelle udadvendthed gør dig tillidsskabende og hjælper dig til at kommunikere på forskellige niveauer og danne gode samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt.

Du ser loyalitet og pligtopfyldenhed som nogle af dine største kvaliteter, så du kommer i mål med dine opgaver i den aftalte kvalitet. Du arbejder analytisk og vedholdende med dine opgaver og formår at omsætte data til overblik og resultater.

Du skal forvente omkring 20 rejsedage om året, så du både kan udvikle nye leverandører og sikre, at vores ”top-vigtigste” leverandører altid har været besøgt inden for en periode på tre år.

Dertil kan du se dig selv i følgende:

  • Du har solid erfaring med de beskrevne opgaver, herunder strategisk indkøb
  • Dit teoretiske fundament er på plads fra en relevant uddannelse
  • Du er erfaren bruger af et ERP-system, gerne Dynamics 365 BC
  • Du begår dig ubesværet på dansk og engelsk på forretningsmæssigt niveau.

Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Skanderborg, og du vil få CCO, Simon Klindt Poulsen, som din direkte leder.

Skal vi være din leverandør af spændende opgaver?
Vil du vide mere om jobbet, så du kan kategorisere os som A-leverandør, svarer Simon Klindt Poulsen gerne på spørgsmål på mobil.

Send en ansøgning sammen med dit CV via “Søg jobbet”-knappen. Vi afholder løbende telefonscreeninger, og fra uge 21 vil samtaler finde sted.

Vi forbeholder os retten til at lukke stillingen, når den rette kandidat er fundet. Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt fra august.

Kontakt Simon
 
Søg jobbet

Om The Army Painter

The Army Painter er en prisvindende dansk virksomhed bestående af dygtige medarbejdere, der udgør et passioneret team både på hovedkontoret i Skanderborg, fordelt på administration og produktion, samt på vores salgs- og kundeservicekontor i Roskilde.

Siden The Army Painter blev grundlagt i 2007, er vi blevet den største uafhængige producent i verden af maling og andre hobbyprodukter til wargaming, brætspil o.l. Vi har blandt andet lavet licensarbejde for Disney og Star Wars, Dungeons & Dragons, The Walking Dead etc.

Vi er stærkt repræsenteret internationalt med en eksport på 99% til ikke mindre end 56 lande. Salget sker både B2B via distributører og B2C via Amazon samt på egen hjemmeside. Vi har en speciel kultur, og vi elsker både at feste og afholde arrangementer. Hos The Army Painter finder du dine nye bedste kolleger, og vi glæder os til at få dig med på teamet!

Læs mere om The Army Painter her: About Us