mobile hero image

Regnskabsansvarlig (Danish)

Regnskabsansvarlig til nyoprettet stilling

Er du vild med tal, systemer og Excel? Har du lyst til at arbejde med alle sider af et regnskab i en mellemstor, international virksomhed?  
Så skal du da være en del af vores farverige hverdag som Regnskabsansvarlig hos The Army Painter i Skanderborg!

The Army Painter er en dansk virksomhed og den største uafhængige producent på markedet af speciallavet maling til brætspilsfigurer. Vi er ca. 65 medarbejdere, fordelt på både administration og produktion.  
Vi værdsætter en åben dialog og can-do attitude, hvilket naturligt afføder meget selvstændigt ansvar og mulighed for at påvirke opgaverne.

Som en udvidelse af vores finansafdeling søger vi dig, der har lyst til at varetage det overordnede ansvar for månedsafslutning (tre mindre koncernselskaber). Herunder også koordineringen af opgaver i forbindelse med månedsafslutning i afdelingen.  

Afdelingen består i dag af: én CFO, Finance Manager, Financial Controller og en Finance Trainee. Her varetages alle økonomirelaterede opgaver, samt en række indberetnings- og rapporteringsopgaver.

Overordnet, selvstændigt ansvar for månedsafslutning
Som nævnt vil du blive overordnet ansvarlig for månedsafslutning, og hvis du starter til d. 1., vil netop dette være den faglige opgave, som den første tid skal gå med. Du kigger med på sidelinjen og bliver introduceret til opgaver og processer, så du har et solidt grundlag for at varetage afslutningen fremover.

Din arbejdsdag vil primært blive fyldt med opgaver som: løbende kvalitetssikring af regnskabsdata, finansbogholderi og intern fakturering mellem vores koncernselskaber.  

Du spiller en stor rolle i forhold til vores mindre koncernselskaber, da du også varetager bogføringen i disse, herunder omkostningsfakturaer, udlæg og øvrige udgiftsbilag (Expense Management).

Jobbet kan også indeholde følgende opgaver, som dækkes i afdelingen::

  • Bogføring af varefakturaer i samarbejde med Indkøb (Document Capture) 
  • Leverandørbetalinger 
  • Kreditorafstemninger 
  • Bankafstemninger 
  • Indberetninger til offentlige myndigheder (DS, SKAT mv.) 
  • Vedligeholdelse af anlægskartotek. 

Når tiden kommer, forventer vi, at du assisterer med årsregnskaberne. Arbejdsdagen byder med garanti også på ad-hoc opgaver fra dig selv og søde kolleger, da vi hver dag løser nye og andre opgaver end dagen før. 

Struktureret teamplayer med godt overblik 
Du arbejder sandsynligvis som regnskabsmedarbejder eller ansvarlig i dag, og kan dokumentere mindst 3 års erfaring med regnskabsaflæggelse og bogholderi. Da ét af vores koncernselskaber er placeret i USA, vil erfaring fra en international virksomhed være en klar fordel.

Som du ved kræver hver månedsafslutning, at man er dygtig, både på egne og andres vegne, til at planlægge, koordinere og overholde deadlines for at alt sker til rette tid. Derfor er kompetencer som struktur, overblik men også detaljefokus vigtige for at lykkes i jobbet.

Din kommunikation med forskellige kolleger er ubesværet, og du ved, at et ekstra smil til andre altid er en god idé vi lover du bliver mødt med det samme fra alle dine kolleger hos The Army Painter!

Dertil kan du se dig selv i følgende punkter: :

  • Arbejder hjemmevant i et ERP-system, meget gerne Navision/BC Cloud 
  • Erfaren bruger af Office-pakken  
  • Gode IT-kompetencer og ser værdien i papirløst bogholderi 
  • Dansk- og engelskkundskaber på et godt, forretningsmæssigt niveau – både i tale og på skrift. 

Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Skanderborg, og du vil få CFO, Line Penstoft, som din direkte leder. 

Stadig interesseret?  
Vil du vide mere om jobbet, inden du flyver til tasterne, svarer Line Penstoft gerne på spørgsmål på mobil på hverdage mellem klokken 08:00-15:00.

Send en ansøgning sammen med dit CV via “Søg jobbet”-knappen. Vi afholder løbende telefonscreeninger og samtaler, og forbeholder os retten til at lukke stillingen, når den rette kandidat er fundet. Stillingen er en fuldtidsstilling med forventet tiltrædelse pr. 1. august.

Kontakt Line
Søg jobbet

Om The Army Painter

The Army Painter er en prisvindende dansk virksomhed bestående af dygtige medarbejdere, der udgør et passioneret team både på hovedkontoret i Skanderborg, fordelt på administration og produktion, samt på vores salgs- og kundeservicekontor i Roskilde.

Siden The Army Painter blev grundlagt i 2007, er vi blevet den største uafhængige producent i verden af maling og andre hobbyprodukter til wargaming, brætspil o.l. Vi har blandt andet lavet licensarbejde for Disney og Star Wars, Dungeons & Dragons, The Walking Dead etc.

Vi er stærkt repræsenteret internationalt med en eksport på 99% til ikke mindre end 56 lande. Salget sker både B2B via distributører og B2C via Amazon samt på egen hjemmeside. Vi har en speciel kultur, og vi elsker både at feste og afholde arrangementer. Hos The Army Painter finder du dine nye bedste kolleger, og vi glæder os til at få dig med på teamet!

Læs mere om The Army Painter her: About Us