mobile hero image

Marketing Manager (Danish)

Marketing Manager – Firmaets Spydspids!

Har du lyst til at stå i spidsen for Marketing i The Army Painter i Skanderborg – en prisvindende dansk virksomhed og den største uafhængige producent på markedet af maling og andre hobbyprodukter til wargaming, brætspil og rollespil?
Du skal ikke klare det hele alene, du får nemlig ansvaret for et ekstremt passioneret og kreativt team af pt. seks specialister, der alle brænder for deres felt. Stemningen kan være lidt nørdet og sjov, men alle er top professionelle – og opgaverne mange og varierede.

Du får det overordnede ansvar for, at vores trykte- og sociale medier altid er inspirerende, relevante og overskuelige – kunderne og slutbrugerne skal fortsat have den bedste oplevelse af The Army Painter.
Kort sagt: du tager del i at definere og være ansvarlig for at udføre vores overordnede marketingstrategi, og du vil samtidigt være accelerator til succesen af nylancerede produkter.

Social Media ekspert
SoMe spiller en stor rolle i vores marketingsstrategi. Vi bruger alle gængse platforme og er i gang med at udvide vores relancerede hjemmeside til en hobbyportal. Vi har brug for, at du har god forståelse for disse platforme og forstår styrkerne og svaghederne ved hver enkelt.

Vi har en succesfuld Influencerstrategi udarbejdet af vores Marketing-, E-Commerce- og Sales afdelinger. Ved at analysere de enkelte Influencers og deres kernefølgere, har vi formået at ramme bredt og høstet en del succes på den front. Arbejdet er dog aldrig færdigt, og nye Influencers dukker op hver dag.
Det bliver dit job at holde snuden i sporet og arbejde sammen med vores ansatte i USA, der varetager den direkte kontakt til influencers.

Magien i The Army Painter starter her
Mange af dine opgaver vil være projektorienterede, og vi forventer, at du enten tager teten som projektleder eller vil være en vigtig bidragende kollega. Derfor har du solid erfaring med processtyringsværktøjer fx Gantt-diagrammer. Vi har en veldefineret proces kaldet ”Lightbulb”, når det kommer til nye produkter. Du vil varetage marketingsdelen i processen og sørge for, at denne bliver leveret til deadline.
Planen for promovering af nye produkter vil indeholde mange spændende timers brainstorming med marketingteamet, Sales og CEO. Det er her magien i The Army Painter starter. Det er en fantastisk proces, som du kommer til at være en ledende del af!

Erfaren kommunikator – organiseret og uddelegerende leder
Din rolle i organisationen vil give dig stor berøringsflade og eksponering til Sales i Roskilde samt
E-Commerce, Indkøb og Produktionen og i Skanderborg.
Du vil have dialog med mange forskellige afdelinger, både internt og eksternt i løbet af dagen, så du skal kunne holde hovedet koldt og have overblik samtidigt med, at du tydeligt giver retningslinjer.
Formidling af information og processtyring bliver de vigtigste elementer i din hverdag, og det stiller krav til din evne til at kommunikere klart og tydeligt på skrift og i tale.

Du har også det endelige ansvar for, at vores in-house styleguide og visuelle udtryk bliver overholdt – derfor har du nok erfaring med grafisk design til at vide, om noget virker eller ej.

Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring med personaleledelse
  • Arbejder struktureret og forstår vigtigheden af at aflevere tingene til tiden, færdige og fejlfri
  • Kommunikerer flydende på engelsk og kan varetage dialogen med vores udenlandske leverandører, kunder og US-kolleger på et højt niveau
  • Kan give eksempler på din ”ud-af-boksen-tankegang” og nye løsninger
  • Det vil være en ekstra bonus for os, hvis du har erfaring med enten rollespil, brætspil, wargaming og/eller figurmaling – eller kan se det fascinerende i fantasy/sci-Fi litteratur, bøger eller film.

Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Skanderborg, og du skal forvente mindre rejseaktivitet i jobbet.

Du vil få CEO og Founder, Bo Mørck Penstoft, som din direkte leder.

Stadig interesseret?
Send en ansøgning sammen med dit CV via linket. På grund af sommerferie afholder vi telefonscreeninger i uge 35 og samtaler løbende herefter.
Vi forbeholder os retten til at lukke stillingen, når den rette kandidat er fundet. Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vil du vide mere om jobbet, inden du flyver til tasterne, er du velkommen til at kontakte CEO og Founder, Bo Mørck Penstoft på telefon.

Kontakt Bo
Søg jobbet

Om The Army Painter

The Army Painter er en prisvindende dansk virksomhed bestående af dygtige medarbejdere, der udgør et passioneret team både på hovedkontoret i Skanderborg, fordelt på administration og produktion, samt på vores salgs- og kundeservicekontor i Roskilde.

Siden The Army Painter blev grundlagt i 2007, er vi blevet den største uafhængige producent i verden af maling og andre hobbyprodukter til wargaming, brætspil o.l. Vi har blandt andet lavet licensarbejde for Disney og Star Wars, Dungeons & Dragons, The Walking Dead etc.

Vi er stærkt repræsenteret internationalt med en eksport på 99% til ikke mindre end 56 lande. Salget sker både B2B via distributører og B2C via Amazon samt på egen hjemmeside. Vi har en speciel kultur, og vi elsker både at feste og afholde arrangementer. Hos The Army Painter finder du dine nye bedste kolleger, og vi glæder os til at få dig med på teamet!

Læs mere om The Army Painter her: About Us