mobile hero image

Graphic Designer (Danish)

Graphic Designer

Går du op i at skabe visuelle tryksager, der inspirerer og fortryller, samt har kendskab til eller en naturlig nysgerrighed for rollespil, wargaming eller brætspil? Så er det dig, vi søger som vores nye Graphic Designer! Du er vild med grafisk design af trykte medier som emballage og labels, og med vores globale tilstedeværelse og dedikation til kvalitet kan The Army Painter tilbyde den ultimative legeplads for din kreativitet.

The Army Painter er en dansk, markedsledende virksomhed, og den største uafhængige producent af speciallavet maling til brætspilsfigurer. Vi er ca. 75 medarbejdere, fordelt ligeligt på administration og produktion.

Vi udvider i vores Commercial Marketingteam, som i dag består teamet af tre Graphic Designers med hvert sit speciale indenfor faget, en Copywriter og en ledende Marketing Coordinator. Du bliver del af en større marketingafdeling, som også indeholder in-house Studio Painters, fotografer og SoMe Graphic Designers. Samarbejde på tværs af team og fagområder er derfor en naturlig del af hverdagen.

Design af eye-catching tryksager
En af dine første opgaver vil være at supportere dine kollegaer i udarbejdelsen af emballagedesign og salgsmaterialer til en ny og stor produktlancering, der rammer butikkerne og kunderne i april 2024. Størstedelen af din arbejdstid vil gå med design af tryksager, herunder flyers og manualer. Det vil være hele processen for nye designs fra udarbejdelse af forslag, mockups og færdigt grafisk layout, men også vedligeholdelse af emballageporteføljen, så logoer, tekst mv. følger opdaterede standarder, sprogtilføjelser og ændrede nationale regelsæt.

Udover dette vil der være varierede opgaver som fx:

  • Udvikling og vedligeholdelse af labels
  • Dialog med labels- og emballageproducenter bl.a. i forhold til godkendelse af prøver
  • Opsætning af online salgsmateriale

Teamet har ansvaret for det grafiske materiale på vores egen hjemmeside, webshop og nyhedsbreve, derfor vil der også være opgaver, som relaterer sig til dette

Adobe Creative Suite-ekspert
Du har erfaring med og er dygtig til at få dine ideer gjort håndgribelige og skabe sammenhæng mellem produkt og tryksager. Du kan dokumentere at have designet emballage, der gør dig i stand til at udbygge og forbedre vores visuelle identitet i retail-segmentet samt på vores hjemmeside. Arbejdet vil foregå i Adobe Creative Suite (InDesign, Photoshop og Illustrator), så din erfaring med dette er stor.

Vi har et tydeligt og velbeskrevet udtryk i vores produkter og emballager, og du forventes at være tro mod vores stil. Du sætter en ære i at følge og værne om vores in-house style guide, og du forstår at bruge den til at optimere kommunikationen af nøgleinformation og skabe kraftfulde visuelle budskaber.

Dertil kan du se dig selv i følgende punkter:

  • Du arbejder selvstændigt og tager naturligt ansvaret for vores emballager
  • Du er vant til at arbejde struktureret og med deadlines
  • Du begår dig ubesværet på dansk og engelsk på forretningsmæssigt niveau

Dertil vil det være en ekstra bonus for os, hvis du har erfaring med 3D-modellering og wargaming og/eller figurmaling.

Interesseret?
Send en ansøgning sammen med dit CV samt portfolio med fede ting, du har lavet via ”Søg jobbet”-knappen.

Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Skanderborg, og du vil få Marketing Coordinator, Amy Hoa, som din direkte leder. Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse fra oktober. Vi afholder løbende telefonscreeninger og samtaler fra uge 34 og forbeholder os retten til at lukke stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Søg jobbet

Om The Army Painter

The Army Painter er en prisvindende dansk virksomhed bestående af dygtige medarbejdere, der udgør et passioneret team både på hovedkontoret i Skanderborg, fordelt på administration og produktion, et lille hold i USA samt på vores salgs- og kundeservicekontor i Roskilde.

Siden The Army Painter blev grundlagt i 2007, er vi blevet den største uafhængige producent i verden af maling og andre hobbyprodukter til wargaming, brætspil o.l. Vi har blandt andet lavet licensarbejde for Disney og Star Wars, Dungeons & Dragons, The Walking Dead etc.

Vi er stærkt repræsenteret internationalt med en eksport på 99% til ikke mindre end 56 lande. Salget sker både B2B via distributører og B2C via Amazon samt på egen hjemmeside. Vi har en speciel kultur, og vi elsker både at feste og afholde arrangementer. Hos The Army Painter finder du dine nye bedste kolleger, og vi glæder os til at få dig med på teamet!

Læs mere om The Army Painter her: About Us