mobile hero image

Amazon SEO Employee (Danish)

Amazon SEO Employee – fremtidens Marketplace Specialist

Vil du have din karriere inden for salg på Amazon og E-commerce skudt i gang i en hurtigt voksende virksomhed? Det kan du få hos The Army Painter i Skanderborg: en prisvindende dansk virksomhed, der dominerer markedspladsen med salg af hobbymaling til miniature figurer og omsætter for et millionbeløb på Amazon EU.

SEO på Amazon der driver og videreudvikler organisk salg
Hvordan vinder man salget på Amazon imod millionvis andre produkter? Det kræver produkter i høj kvalitet, skarpe produktsider med et stærkt brand, betalt markedsføring og opdaterede SEO-tekster.

Vi synes, at det er vildt spændende, at man med en analytisk tilgang kan gennemskue præcist hvilket ord, der kan øge det organiske salg og omsætningen med flere tusind kroner. Hvis du er enig, så er dette job helt rigtigt for dig.

Du behøver ikke have kendskab til hobbybranchen eller konkret erfaring med SEO på Amazon. Når du starter i jobbet, sørger E-commerce teamet, der samlet har mere end 10 års erfaring inden for området, for en grundig oplæring i produkterne og Amazon systemforståelse.

Du bliver altså klædt godt på til din første spændende opgave: optimering af vores Mega Paint Set.

Denne opgave er et godt eksempel på, hvad størstedelen af din arbejdsdag vil gå med, nemlig at lave konkurrentanalyser igennem 3. parts værktøj for at identificere optimerende søgeord på Amazon. Efterfulgt af optimering af produktsider på alle Amazon-landesider, hvor søgeord skal kreativt inkorporeres ud fra Amazon best-practices.

Derudover vil du i din dagligdag også arbejde med:

  • Opsætning af overvågning og rapportering af organisk rangering på søgeord
  • Opdatering af produktsideindhold sammen med Amazon kundesupport
  • At eksperimentere med konverteringsrate igennem a/b split-test

Du vil også få ansvaret for spændende udviklingsprojekter. Såsom udformningen af en systematisk arbejdsgang for vedligehold og rapportering på performance af organisk salg, og ranking på alle produkter på tværs af markedspladser.

Konkurrentforståelse, analytisk tilgang og stor nysgerrighed
Vi har ingen forventning til en konkret uddannelsesmæssig baggrund, ligesom erfaring med tekstforfatning, oversættelse og klassisk SEO ikke er nødvendigt, da dette varetages af vores marketingsafdeling samt et eksternt bureau.

For at lykkes i stillingen skal du holde dig på forkant med nye Amazon tiltag og ændringer i krav til indhold, derfor kan du give eksempler på, at det falder dig naturligt at være både nysgerrig og udforskende. Tilsvarende kan du dokumentere din dataorienterede, analytiske og kritisk tankegang, der er nødvendigt for at identificere konkurrerende produkter og udvælge de helt rette søgeord.

Du synes det er fedt at have stor indflydelse på den direkte omsætning, og du bliver motiveret af at se, at dine ændringer reflekteres på bundlinjen.

Dertil har vi følgende ønsker til vores kommende medarbejder:

  • Du begår dig ubesværet på dansk og engelsk på forretningsmæssigt niveau
  • Alle ekstra sprog udover disse vil være en gave for os
  • Du er rutineret bruger af Excel
  • Har du erfaring med Helium 10 er det en kæmpe fordel, men intet krav

Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Skanderborg, og du vil få Head of E-commerce, Mikkel Cort, som din direkte leder.

Skal din rejse mod at blive fremtidens Marketplace Specialist starte hos os?
Vil du vide mere om jobbet, inden du flyver til tasterne, svarer Mikkel Cort, gerne på spørgsmål på telefon.

Send en ansøgning sammen med dit CV via knappen “Søg jobbet” forneden. Vi afholder løbende telefonscreeninger, og fra uge 7 vil samtaler finde sted. Vi forbeholder os retten til at lukke stillingen, når den rette kandidat er fundet. Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt fra marts 23.

Kontakt Mikkel
Søg jobbet

Om The Army Painter

The Army Painter er en prisvindende dansk virksomhed bestående af dygtige medarbejdere, der udgør et passioneret team både på hovedkontoret i Skanderborg, fordelt på administration og produktion, samt på vores salgs- og kundeservicekontor i Roskilde.

Siden The Army Painter blev grundlagt i 2007, er vi blevet den største uafhængige producent i verden af maling og andre hobbyprodukter til wargaming, brætspil o.l. Vi har blandt andet lavet licensarbejde for Disney og Star Wars, Dungeons & Dragons, The Walking Dead etc.

Vi er stærkt repræsenteret internationalt med en eksport på 99% til ikke mindre end 56 lande. Salget sker både B2B via distributører og B2C via Amazon samt på egen hjemmeside. Vi har en speciel kultur, og vi elsker både at feste og afholde arrangementer. Hos The Army Painter finder du dine nye bedste kolleger, og vi glæder os til at få dig med på teamet!

Læs mere om The Army Painter her: About Us